register

Inscriu-te

Emplena aquest formulari i guanya diners treballant.

Benvingut al teu futur

Segueix descobrint

EN EL TEU VIATGE AL FUTUR, BUSCA LA MILLOR COMPANYIA

Segueix descobrint

UNA FEINA FLEXIBLE O UNA BONA REMUNERACIÓ? PER QUÈ NO TOTES DUES COSES?

Segueix descobrint

QUÈ T'OFERIM

Ser agent d'assegurances requereix formació, tenir dots comercials i ser perseverant. Però si vals i treballes amb ganes, tindràs un bon futur professional, cosa que no sempre passa avui dia amb altres professions.

En assegurances, quan vens un producte, reps una comissió de forma periòdica mentre el teu client tingui contractada aquesta assegurança.

Un agent d'assegurances és un professional independent, amb els seus avantatges i inconvenients. Podràs prendre les teves decisions i organitzar el teu temps amb llibertat.

El sector de les assegurances dóna feina a més de 145.000 persones, segons l'EPA, i es manté malgrat la crisi. L'assegurança suposa el 3,6% de les despeses de les famílies, i el 5,2% del PIB. A més, les seves perspectives de millora són positives gràcies al creixement de la cultura asseguradora al nostre país.

OPCIONS PROFESSIONALS

En funció del teu perfil i els teus objectius, t'oferim tres possibilitats.

PER QUÈ FIATC

Som la segona mútua d'Espanya en volum de primes, amb més de 86 anys d'experiència, 52 oficines a tot el país i 560.000 clients.

A més d'assignar-te un mentor a la teva zona, que t'orientarà, disposaràs de les nostres instal·lacions i del suport de l'equip comercial de FIATC, tot perquè et sentis recolzat.

T'ajudem a formar-te amb cursos en línia i presencials. L'objectiu és que et puguis convertir en un expert i oferir un bon assessorament als teus clients, ja que aquest serà el teu principal valor i argument de venda.

Disposaràs d'eines tecnològiques per vendre i gestionar el teu negoci. A més, tindràs accés a material promocional i d'accions comercials com campanyes i promocions, per facilitar la teva tasca.

Amb FIATC disposaràs de tots els productes asseguradors del mercat per oferir el millor servei. T'oferim totes les assegurances, en constant innovació, perquè puguis fidelitzar els teus clients i rendibilitzar els teus esforços comercials.

Ets la persona que busquem?

Només tu saps si estàs fet o no per ser agent d'assegurances.

Tens talent comercial?

Ets bo relacionant-te amb altres persones?

Tens ganes de treballar?

Ets perseverant?

Tens capacitat per organitzar el teu temps?

Som la millor companyia en el teu viatge al futur.

Descarrega't aquí tots els detalls de la nostra proposta.

Descarrega't aquí tots els detalls de la nostra proposta.